Kettős győzelemmel főtáblán az OSC

Budapest, 2017. október 18.
Nemanja Ubovics, az OSC játékosa (fehérben) és az orosz Konsztantyin Kiszelev a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezõjének 3. fordulójában játszott A-Híd OSC-Újbuda - Szpartak Volgográd visszavágó mérkõzésen a budapesti Nyéki Imre Uszodában 2017. október 18-án.
MTI Fotó: Illyés Tibor

Kettős sikerrel jutott az OSC férfi vízilabdacsapata a Bajnokok Ligája főtáblájára: a fővárosiak a selejtező zárókörének szerdai visszavágóján is magabiztosan győzték le az orosz bajnok Szpartak Volgograd együttesét.

Budapest, 2017. október 18. Nemanja Ubovics, az OSC játékosa (fehérben) és az orosz Konsztantyin Kiszelev a férfi vízilabda Bajnokok Ligája selejtezõjének 3. fordulójában játszott A-Híd OSC-Újbuda - Szpartak Volgográd visszavágó mérkõzésen a budapesti Nyéki Imre Uszodában 2017. október 18-án. MTI Fotó: Illyés Tibor

(MTI Fotó: Illyés Tibor)

Eredmény, Bajnokok Ligája, 3. selejtezőkör, visszavágó:
A-Híd OSC Újbuda – Szpartak Volgograd (orosz) 12-7 (4-2, 1-0, 4-3, 3-2)
az OSC góldobói: Randelovic 3, Brguljan, Ubovic, Kovács G. 2-2, Szabó, Kolozsi, Juhász 1-1
Továbbjutott: az A-Híd OSC Újbuda, kettős győzelemmel.

Sikerével az OSC az A csoportban szerepel majd, ahol az orosz Dinamo Moszkva, a horvát Jug Dubrovnik, a spanyol CNA Barceloneta, a görög Olimpiakosz, a német Waspo Hannover, az olasz Brescia és a szerb Partizan Beograd lesz az ellenfele. Az újbudaiak a sorozat jövő szerdai nyitányán Belgrádba utaznak.
A BL 16 csapatos főtábláján alanyi jogon eleve ott van a címvédő Szolnok, az Eger pedig szabadkártyásként tagja a sorozat elitmezőnyének.

(MTI-vizipolo.hu)

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS