Kettős győzelemmel köszönt el Varga Tamás a debreceni kispadtól

Varga Tamasdebrecen2016

Idegenben is győzni tudott a Debrecen a Miskolc ellen. A cívisvárosiak így a 9. helyen végeztek, kétszeres olimpiai bajnokunk pedig kettős sikerrel búcsúzott.

Varga Tamasdebrecen2016

Megvan a 9. hely a Debrecennek (Fotó: dvse /facebook)

A Debrecen végzett a 9. helyen a férfi Ob I-ben. Ez aligha vígasztalja Varga Tamásékat, hiszen vérmesebb reményekkel vágtak neki a szezonnak. A csapatnál és a kispadon is lesz változás a következő szezont illetően. Pár hete már tudjuk, kétszeres olimpiai bajnokunk búcsút int a Debrecen csapatának. Az új trénert pedig a közeljövőben nevezik meg. Varga 2013 februárjában vette át a vezetőedzői posztot, a szezon végén 5. lett a csapat. Egy szezonnal később a hatodik pozíciót szerezte meg az együttes, tavaly pedig a 10. helyen fejezte be a küzdelmeket a csapat.

A cívisvárosiak mostani ellenfele újonc létére szépen teljesített az idényben. A Miskolc a 10. helyen végzett. A következő szezonban, lehet, hogy már a felsőházban kell számolni a csapattal.

Férfi Ob I., 9. helyért (második mérkőzés)

Pannergy-Miskolci VLC-Debreceni VSE 6-8 (2-3, 2-1, 1-3, 1-1)
Gólszerzők: Njegovan 2, Milicsics 2, Jakab D. 1, Somlai 1, illetve Kincses 3, Müller 1, Szőke 1, Süveges 1, Kállay 1, Pataki 1

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS