Kézilabdások Éjszakája: fergeteges party – képgalériával

Budán, a Club Privé adott otthont a "Kézilabdások Éjszakájának". A buli immár másodszorra került megrendezésre a tavalyi év sikerén felbuzdulva.

IMG_3622_420.JPG

A hangulat forró, minden adott a jó bulizáshoz. Jó zene, jókedvű társaságok, táncos lábú fiatalok, kulturált kiszolgálás, osztályon felüli környezet.
A szervezők igazán ideális helyet találtak a party lebonyolításához.

Kovács Pétert, a rendezvény egyik főszervezőjét, és egyben aktív kézilabda játékost kérdeztük a a buliról, az előzményekről, miközben folyamatosan érkeznek a vendégek.

"A "Kézilabdások Éjszakáját" immáron hagyománynak tekinthetjük, mivel 2006-ban volt először megrendezve. Az ötlet abból adódott, hogy egy általunk szervezett rendezvénysorozaton belül, ami főleg főiskolásoknak szólt, nagyon sok sportoló, főleg kézilabdások is eljöttek, ezért ezt a réteget céloztuk meg első sorban.
IMG_3498_160a.JPGEzt követően gondoltunk arra, hogy kéne csinálni valami nagy durranást év végén, amikor mindenki szabad, nem kell a kora reggeli edzésekre figyelni, és mindenki el tud lazulni.

Elsődleges cél az volt, hogy a kézilabdások megismerjék, van ez a rendezvény, és jöjjenek az ország minden pontjáról.

Ezen a rendezvényen találkozhatnak a játékosok, ahol létrejöhet a kötetlen beszélgetés, élménybeszámoló, régi emlékek, szituációk felelevenítése. Így lehet a kapcsolatokat igazán ápolni. A kézilabda gála is nagyon jó kezdeményezés, viszont ott nem tudnak közvetlen kontaktba lépni egymással a játékosok.

A tavalyi rendezvénynek nagyon nagy sikere volt, 400-500 sportoló jött el, ezért idén már komolyabb alapokra fektettük a szervezést. Az összes nagyobb IMG_3650_160.JPGkézilabdás portállal szerződést kötöttünk olyan szinten, hogy mögénk álltak, és ők is támogatják ezt a rendezvényt.

Mindenképpen egy olyan színvonalas helyszínt akartunk, ami kicsit exkluzív, normális a kiszolgálás, és kultúrált körülmények között tudjuk búcsúztatni a bajnokságot.

Az este folyamán kifejezett program nincs, a Sport Life Médiával közösen csináltunk különböző játékokat, lesz pólódobálás a bulizó tömegbe, lehet nyerni naptárat a Dunaferres srácokról, a Fradis lányokról.

Meghirdettünk egy olyan fotópályázatot is, mely a kézilabda és a nyár kapcsolatáról szól. Főleg olyan képeket kerestünk, ami vicces oldaláról közelíti meg a kézilabdát, és arra ösztönözi az embereket, hogy azt lássák belőle, mennyire összetartó csapatsportág. Ennek a fotópályázatnak az eredménye ugyancsak az este folyamán lesz kihirdetve.

Mivel nyitott rendezvényről van szó, mindenkit várunk nagyon nagy szeretettel, úgy a kézilabda barátokat, kézilabdázókat, mint a sportbarátokat, szurkolókat.

Bulizzunk együtt a bajnokság végén!"

IMG_3566_420.JPG

Reméljük a buli jövőre is folytatódik, és ugyanolyan nagy számban érkeznek a vendégek, mint ma éjjel.

XLsport – Ezüstszegi József