Ki legyen kezdő a magyar válogatottban a lengyelek ellen? – állítsd össze az utolsó vb-selejtező csapatát!

A magyar válogatott utolsó világbajnoki selejtezőjén, hétfőn (20:45), Varsóban Lengyelország ellen lép pályára a világbajnoki selejtezősorozatban.

Akárcsak a korábbi kapitányok és sorozatok idején, illetve a válogatott összecsapások előtt, ezúttal is arra kérjük olvasóinkat, állítsák össze a mieink kezdőcsapatát. Ki legyen a kezdőkapus, hogyan álljon fel a védelem, a középpálya és a támadósor a lengyelek elleni idegenbeli vb-selejtezőn? Szavazd meg alább!

A lehetőségek felsorolásakor volt olyan játékos, akit több poszton is variációként adtunk meg, az alapfelállást pedig – az eddigi vb-selejtezők többségén alkalmazott rendszernek megfelelően – 3-5-2-ben adtuk meg. A legutóbbi, San Marino elleni hazai vb-csoporttalálkozón Rossi a Dibusz – Botka, Lang, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Vécsei, Gazdag, Szoboszlai – Szalai Á, Schön kezdőcsapatot küldte pályára.

A pénteken pályára lépett játékosok közül a csereként debütáló Balogh Botond nem állhat majd a kapitány rendelkezésére, mivel inkább az U21-es csapatot erősíti majd.