Kinevezte új edzőjét a gödörben lévő argentin csapat – HIVATALOS

A korábbi sajtóértesüléseknek megfelelően az argentin bajnokságban (Liga Profesional) szereplő Vélez Sarsfield megtalálta a csapat új vezetőedzőjét…

(Photo by Daiana Panza/NurPhoto via Getty Images)

Az elmúlt napok tárgyalásait követően megszületett a megegyezés arról, hogy 2024-től Gustavo Quinteros lesz az argentin első osztályú Vélez Sarsfield új vezetőedzője, akivel a csapat jövő év végéig szóló szerződést kötött.

Az 58 éves argentin származású szakember aktív játékosként a bolíviai válogatottat erősítette, és eddigi edzői pályafutása nagy részében ebben az országban tevékenykedkett. Quinteros a Blooming, a Bolívar és az Oriente Petrolero irányítása mellett 2011 januárjától 2012 júliusáig a helyi válogatott szövetségi kapitánya volt. Ezen kívül tevékenykedett Ecuadorban, Chilében, Mexikóban, valamint Szaúd-Arábiában és az Egyesült Arab Emírségekben is.

A szebb napokat is látott Vélez az idei első argentin bajnoki kiírásban a 28 csapatos mezőnyben mindössze a 25. helyen végzett, a második kiírásban pedig nem tudott bejutni a rájátszásba. Menet közben a csapat irányításával több neves szakember is hiába próbálkozott, hiszen a tavaly májusban kinevezett Alexander Medina munkáját februárban megköszönték, majd Ricardo Gareca három hónapig sem húzta, a június végén beugró Sebastián Méndezt pedig szintén nem marasztalták tovább.

További dél-amerikai, főleg argentin labdarúgással kapcsolatos folyamatos, naprakész hírekért kövesd rendszeresen a Futballtangó oldalt!

fociclub

A Kinevezte új edzőjét a gödörben lévő argentin csapat – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.