Kiszivárgott a Milan hazai meze az új szezonra

A Puma drasztikus változtatásra készül a 2023/2024-es szezonra, így az új hazai mezen nem a jól megszokott stílusú csíkozás fog szerepelni.

A FootyHeadlines jóvoltából napvilágot láttak az első képek arról, hogy hogyan fog kinézni a Milan új hazai meze a soron következő szezonban. Az aktuális idényben viselt mezzel ellentétben – amelyen a fekete szín dominált – az új hazai szerelésen a piros színen lesz a hangsúly.

A kiszivárgott képek alapján a Puma a 2023/24-es szezonra szóló hazai mezen felhagy a hagyományos stílusú csíkozással, így a piros és fekete csíkok átmenettel fognak megjelenni a mez első részén. A mez hátulja a felirat és a szám mögött piros színű lesz.

KÉPEK:

A Milan és a Puma tavaly nyáron jelentette be, hogy hosszú távra meghosszabbították az együttműködésüket, így az elkövetkező években is a német vállalat lesz a klub hivatalos sportszergyártója. Olasz sajtóhírek szerint az új együttműködés 2027 nyaráig szól és a Puma éves szinten mintegy 30 millió eurót fizet a klubnak, ami duplája a korábbi együttműködésben szereplő összegnek.