KOKO újra a ringben: Hatalmas pofonok a Gilda Max Gym-ben (képgaléria)

gilda_lead.jpg

Nagy "Hóhér" József és Kovács "Vipera" Attila is kiütéssel győzött a Profibox Promotion gáláján a Gilda Max Gym-ben, a Flórián Üzletközpontban. A gála különlegessége, hogy Kovács "KOKO" István vezette Vipera mérkőzését.

A zsúfolásig megtelt Box teremben, a gála első mérkőzésén Surman Zoltán győzte le TKO-val Balogh Gábort, majd Rózsa Gabriella hatalmas csatában egyhangú pontozással Verte meg Bedő Zsófiát.
Nagy "Hóhér" József első cirkálósúlyú mérkőzésén már az első menetben győzött Petróczki István ellen, aki egy rászámolás után már nem tudta védeni "Hóhér" támadásait. Józsi március 11-én Herbie Hide ellenfele lesz, reméljük ugyanezt a formát látjuk tőle.
Kovács Attila a Profibox Promotion licenszével bokszolt ma este, és a negyedik menetig nagyszerű bunyóval szórakoztatták a közönséget Petrovics Jánossal, de többszöri rászámolás után a Magyarországon vezetőbíróként ma debütáló Kovács "KOKO" István beszüntette a mérkőzést.
Vipera március 15-én bokszol legközelebb egy 8 menetre tervezett felhozó mérkőzésen.
Összességében egy harcias, ütős gálát láthattunk, valamint "Vipera" ringsegédjétől Buga Kálmántól megtudtuk, hogy az Edőcs Box klub végre megkapta a régóta várt edzőterem kulcsát, így hamarosan költözik a rákospalotai egyesület.

Tekintse meg képgalériánkat, mely a rendezvényen készült.

XLsport