Kovacic: “Milan? Bármi megtörténhet”

Mateo Kovacic, a Real Madrid középpályása nem zárta ki annak lehetőségét, hogy a nyáron visszatérjen Olaszországba és csatlakozzon a Milanhoz. A horvát válogatott játékos elmondta, hogy most még túl korai lenne a jövőjéről beszélni, azonban bármi megtörténhet.

A 22 éves középpályás tavaly nyáron szerződött a Real Madridhoz, azonban nem sikerült beverekednie magát a kezdőcsapatba és nem kapott állandó játéklehetőséget, ezért felmerült a távozás lehetősége. Úgy tűnik, hogy Kovacic nem szerepel Zinedine Zidane edző jövőbeli terveiben, hiszen az Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája-döntőben még a cserepadra sem nevezte.

“Én vagyok az egyik legfiatalabb játékos a csapatban és a lelátón voltam, de az számít, hogy megnyertük a Bajnokok Ligáját és mindannyian boldogok vagyunk. Ez egy nagyon nehéz szezon volt. A Real egy nagyszerű csapat, fiatalon érkeztem ide és sok tapasztalatot szereztem. Tudtam, hogy lesznek problémák, de most csak az Európa-bajnokságra koncentrálok. Mint ahogy mondtam, megnyertük a BL-t és ez a legfontosabb dolog.” – mondta Kovacic.

“Továbbra is imádom Milánót, amely egy gyönyörű város és olyan nagy klubban játszottam, mint az Inter. Két és fél csodálatos évet töltöttem ott, de ma a Real Madrid játékosa vagyok. Milan? Most nem gondolok más csapatra. Bármi megtörténhet az életben.” – tette hozzá.

Állítólag a Milan szeretné egy évre kölcsönvenni Kovacicot a nyáron. A két klub között remek a kapcsolat és a Real Madrid is hajlik az üzletre.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS