Középpontban az ausztriai gyermek Nemzetek Díja

Tegnap a lamprechtshauseni utánpótlás CSIO ifjúsági és fiatal lovas kategóriájában messze volt a magyar csapat teljesítménye az élmezőnyöktől. Az ifjúságiaknál a három fős svájci csapat leiskolázva a mezőnyt győzött. Harmincnégy hibapontos összteljesítménnyel a magyar válogatott az ötödikhelyen végzett. Csapatunkból a legkiegyensúlyozottabb teljesítményt, Füzér Gábor tanítványa, Weinhardt Virág Equest Cha-Chával nyújtotta, két négy hibapontos pályát lovagolt.

 

A legjobb magyar eredményt a tizenhat éves, Szuhai Péter érte el Zaferahhal, aki a második fordulóban egy hibapontos időtúllépéssel ért célba.

16SAM1 0105 NC medium

A fiatal lovasok Nemeztek Díját Olaszország nyerte, Magyarország ötvennyolc hibaponttal a harmadik helyen zárt. A nagyon nehéz, 145 cm-es pályán, a két fordulóban összesen négy hibátlan teljesítmény született és köztük volt szürke ménjével, Clintusszal, a hévízi Hollé Sára.

 

Ma 11.30-kor kezdődik a gyermek korosztály Nemzetek Díja, ahol négy lány képviseli országunkat. A csapat Tóth Ninetta Plankton, Sólyom Bori Luca Agropoint Contaro II., Hóman Gréta Kaland és Janik Anna Costa Brava.

http://m.equi-score.de/schedule.php?mod=mod_lamprechtshausen2017c

Hajrá gyerekek

 

Forrás: www.dijugratoszakag.hu – RSS