La Liga: a Real Betis kulcsjátékosa nyártól az Atletico Madridhoz szerződik! – sajtóhír

A legfrissebb spanyol sajtóhírek szerint nyártól a spanyol bajnokságban (La Liga) szereplő Atletico Madrid csapatában folytatja pályafutását a Real Betis középpályása, Guido Rodríguez.

(Photo by Ion Alcoba/Quality Sport Images/Getty Images)

Diego Simeone hosszú ideje szeretne egy új védekező középpályást csábítani a csapathoz, ám az elmúlt időszakban nem tudott ezen a poszton erősíteni. A spanyol sajtó legfrissebb információi alapján most viszont teljesülni fog az edző vágya, ugyanis a hírek szerint a csapat megegyezett Guido Rodríguezzel arról, hogy nyártól a “Matracosok” mezében folytatja a pályafutását. A világbajnok játékos mintegy 4 éve kulcszereplője a Real Betis középpályájának, a szerződését viszont ez idő alatt nem tudták megújítani a felek, ez pedig mostanra az utolsó fél évébe lépett. A csapatok így már megkezdhették Rodríguezzel a tárgyalásokat, de a hírek szerint az Atletico mostanra már mindent letisztázott a 29 éves játékossal, aki így ingyen fog csatlakozni a fővárosi együtteshez, hiába érdeklődött iránta a Barcelona és a Manchester United gárdája is.

Guido Rodríguez a Real Betis színeiben minden sorozatot figyelembe véve 163 mérkőzésen lépett pályára, amelyeken 8 gólig és 4 gólpasszig jutott. Piaci értékét 24 millió euróra teszi a transfermarkt.

fociclub

A La Liga: a Real Betis kulcsjátékosa nyártól az Atletico Madridhoz szerződik! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.