Lapadula klubváltásáról tárgyal a Milan és a Genoa

Olasz sajtóhírek szerint a Milan előrehaladott tárgyalásokat folytat a Genoa együttesével Gianluca Lapadula átigazolásáról. Az olasz csatár árát 15 millió euróban határozta meg a piros-feketék vezetősége.

Lapadula egy évvel ezelőtt az olasz másodosztály gólkirályaként 9 millió euróért érkezett a Pescarától és a 2016/2017-es szezonban 27 meccsen lépett pályára a Serie A-ban, ezeken 8 gólt és 4 gólpasszt jegyzett. A statisztikák szerint a bajnokságban átlagosan 157 percenként talált be az ellenfél kapujába.

A La Gazzetta dello Sport, a Sky Sport és a SportItalia is úgy tudja, hogy a Genoa élénken érdeklődik Lapadula iránt. Gianluca Di Marzio, a Sky átigazolási szakértője arról számolt be, hogy a Genoa első ajánlata 10 millió euró + bónuszok volt, amely kevésnek bizonyult. Így a genovai együttes emelt az összegen és 12 millió eurót kínál. A piros-feketék 15 millió eurót kérnek, azaz 3 millió euró a különbség a felek között.

Egyébként a játékos ügynöke, Alessandro Moggi ma délután a Casa Milanban egyeztetett a Milan vezetőségével. Lapadula egyre közelebb a távozáshoz és akár már a következő napokban megszülethet a megállapodás.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS