Lapadula: “Nagy boldogsággal tölt el itt lenni”

Gianluca Lapadula, a Milan csatára első alkalommal kapott meghívót az olasz válogatottba és boldogan nyilatkozott az újságíróknak. A 26 éves olasz-perui származású játékos elárulta, hogy nem gondolkodott a döntésen, azonnal elfogadta a meghívót.

Lapadula a nyáron csatlakozott a Milanhoz a Pescarától és az előző idényben 30 góllal az olasz másodosztály gólkirálya lett. Az olasz csatár a hétvégén gólt szerzett Palermóban, majd a sérüléssel bajlódó Manolo Gabbiadini helyett behívták a nemzeti csapatba.

“Mindenben megpróbálom a legjobbamat nyújtani, de ez még csak a kezdet. Élvezem az életem csodálatos pillanatát. Nagy örömmel tölt el itt lenni a válogatottban. Nagyon egységes a csapat, ezt azonnal megállapíthatom. 26 évesen kaptam meghívót az olasz válogatottba. Peru? Az én választásom Olaszország volt és nem voltak kétségeim. Azt mondhatom, hogy teljesen felépültem fizikailag és majd meglátjuk a szezon során, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Köszönöm Massimo Oddónak, amit adott és tanított nekem. A legjobbakat kívánom neki a Pescarával. Galliani? Köszönettel tartozom neki is a kedves szavaiért.” – mondta Lapadula az olasz válogatott edzőtáborában.

“Megpróbálom beverekedni magamat egy olyan remek játékosokból álló nagyszerű csapatba, mint a Milan.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS