Lazetic távozik a télen, átesett az orvosin

A legfrissebb hírek szerint Marko Lazetic csatlakozik az Altach együtteséhez.

Ugyan néhány nappal ezelőtt Olaszországban hivatalosan is lezárult a téli átigazolási időszak, azonban egyes külföldi országokban még nyitva van a piac és a szabályok lehetővé teszik az igazolásokat ezen klubok számára. Január végén Olaszországból és Svájcból is érkezett megkeresés Lazetic iránt.

Gianluca Di Marzio, Nico Schira és Daniele Longo egybehangzó információi szerint Lazetic távozik a Milanból és a szezon hátralévő részére csatlakozik a svájci élvonalban szereplő Altach csapatához.

Lazetic ajánlatot kapott két olasz másodosztályú csapattól, a Cagliaritól és a Regginától is, valamint a szintén svájci Luzern csapatától, azonban mindegyik megkeresést visszautasította és úgy döntött, hogy az Altach együttesét választja. A megegyezés értelmében a 19 esztendős csatár a szezon végéig kölcsönben csatlakozik a svájci gárdához, amelynek Miroslav Klose a vezetőedzője.

Luca Bendoni újságíró közlése szerint Lazetic tegnap teljesítette az orvosi vizsgálatokat és készen áll a szerződés aláírására.