Lazio: “Nem vagyok őrült, ha távozni akar, találnia kell valakit, aki kifizeti az árát!”

Mint arról korábban beszámoltunk, a Lazio spanyol középpályása, Luis Alberto némileg váratlanul, a nyilvánosság előtt jelentette be, hogy távozni akar az olasz fővárosból. A Lazio első embere, Caludio Lotito nem várt sokat a válaszüzenettel.

A minden hájjal megkent, mondhatni tipikus olasz klubvezető hírében álló Claudio Lotito hamar leszögezte, hogy bizony neki is lesz pár szava Luis Alberto távozási szándékához.

“Luis Alberto távozni akar, mégpedig szabadon igazolható játékosként. Midnez azt jelentené, hogy megszüntetné a szerződését, azt a szerződést, amelyet mostanában hosszabbított meg négy évvel… Luis Alberto a klub második legjobban fizetett játékosa, és elárulom, hogy ő jelezte nemrég, hogy hosszabbítani akar.” – idézik az olasz sportsajtóban a rómaiak első emberét, aki odaszút egyet azzal is a spanyol középpályásnak, hogy még egy edzésen sem jelent meg csupán azért, hogy kiharcolja a magasabb fizetését.

“Nem vagyok őrült, ezt neki is tudnia kellene! Ha Luis Alberto távozni akar, nincs semmi gond, ki kell vásárolnia magát a szerződéséből, vagy találnia kell valakit, aki kifizeti azt az összeget, amelyet mi akarunk. Nem vagyok a saját ellenségem, nem fogom elvesztegetni a pénzüket!” – fogalmazott egyértelműen Lotito az egyébként 2023 októberében valóban 2027-ig szerződést hosszabbító játékosa kapcsán.

Itt fontos megjegyeznünk, hogy Luis Alberto piaci értékét 14 millió euróra taksálják jelenleg, ugyanakkor mivel még négy év hátra van szerződéséből, amely csak tovább növelheti a transzfer értékét.

fociclub

A Lazio: “Nem vagyok őrült, ha távozni akar, találnia kell valakit, aki kifizeti az árát!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.