LEN-Kupa: Bronzérmes a Szentes

Csapatkep-Szentes noi2016

Parádés hajrával, négygólos hátrányból mentette döntetlenre a találkozót a Szentes az Uralocska ellen, majd az ötmétereseket hidegvérrel értékesítette a magyar csapat, így éremmel tér haza Tóth László együttese.

Csapatkep-Szentes noi2016

Ismét rosszul kezdett a magyar együttes, hiszen az első negyed után 4-8 állt az eredményjelzőn. A különbség szinte az utolsó negyedik megmaradt, mikor 10-14-ről zárkózott és végül egalizált a Szentes. Az ötméteresket pedig a magyar együttes bírta jobban.

részletek hamarosan…

LEN-Kupa, brozmérkőzés: 

Hungerit-Szentesi VK–Uralocska (orosz) 14–14 (4–8, 3–3, 3–2, 4–1, – ötméteresek után 4–1)

Tóth László a mérkőzés után:„A kezdés? Nehéz köntösbe csomagolni a minősítést, maradjunk annyiban, a péntekinél is rosszabb voltNem értem, megint mi történt, enerváltak voltunk, bátortalanok, könnyen fordultak le rólunk. Az első negyed utáni szünetben bevallom, nem szalonképesen fogalmaztam meg a véleményemet a lányoknak. Hogy ez hatott, vagy valami más, lényegtelen, az a fontos, hogy utána gyökeresen megváltozott minden. Végre vízilabdáztunk, végre volt merszünk, végre felnőttünk a feladathoz. Fokozatosan jöttünk fel, és a végén, kimondottan remek utolsó negyeddel sikerült egyenlíteni. A büntetőpárbaj előtt nyugodt voltam, mert láttam, hogy Flóra is az – ki is védett azonnal két orosz lövést. Igazi horrormeccs volt megint, úgy tűnik, mi így szeretünk játszani – az senkit nem érdekel, hogy közben én kis híján agyvérzést kapok. Örülök, hogy a tavalyi negyedik hely után előreléptünk, érmet szereztünk, és így sikerélménnyel felvérezve készülhetünk a bajnoki elődöntőre.” – fejezte be a waterpolo.hu-nak a szentesi mester.

a döntőben: 

Vouliagmeni – Mataró

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS