Leonardo nyolc tehetséges brazil játékost figyel

Olasz lapértesülés szerint Leonardo számos tehetséges brazilt követ figyelemmel, így Lucas Paquetá után újabb játékosok érkezhetnek Dél-Amerikából.

Everton Soares a remek teljesítményének köszönhetően bekerült a brazil válogatottba.

Mint ismert, a Milan januárban 35 millió euróért szerződtette Paquetát, akit a posztján az egyik legnagyobb brazil tehetségnek tartanak. A 21 éves középpályás iránt a Paris-Saint Germain, a Liverpool és a Real Madrid is érdeklődött, azonban Leonardo már hónapokkal a januári átigazolási időszak kezdete előtt lezárta az üzletet a Flamengóval.

Paquetá ügynöke, Eduardo Uram az elmúlt napokban a Casa Milanban járt és találkozott a klub vezetőségével. A téma elsősorban Paquetá teljesítménye és fejlődése volt, azonban állítólag szóba kerültek más brazil játékosok is, akiket figyelemmel követ a Milan.

A La Gazzetta dello Sport szerint Leonardo nyolc játékost figyel. Az első számú kiszemelt Everton Soares, a Gremio bal oldali támadója. A 23 éves brazil játékos szerződésében egy 80 millió eurós kivásárlási záradék szerepel, posztját tekintve a támadó-szekció bal és jobb oldalán egyaránt bevethető. A Milan megfigyelői valószínűleg Portóban (Brazília-Panama) és Prágában (Csehország-Brazília) is ott lesznek, hogy Everton játékát figyeljék.

Teté egy másik név, aki a Milan kiszemeltjeinek listáján szerepel. A 19 éves jobb oldali támadót egy hónappal ezelőtt szerződtette a Shakhtar Donetsk a Gremio második csapatától. Az átigazolási ár sajtóhírek szerint 15 millió euró volt.

Továbbá a Gazzetta beszámolója szerint Leonardo figyeli Reiniert (17 éves, támadó-középpályás, Flamengo), Fabricio Oyát (19 éves, támadó-középpályás, Corinthians), Pedrinhót (20 éves, jobb oldali támadó, Corinthians), Eric Rodriguest (18 éves, középpályás, Bahia), Igor Lizierót (21 éves, középpályás, Sao Paulo) és Jean Lucast (20 éves, középpályás, Flamengo – kölcsönben a Santosnál) is.

The post Leonardo nyolc tehetséges brazil játékost figyel appeared first on AC Milan Club Budapest.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS