Leonardo szavai Kessiéről és Theóról

Leonardo, a Paris Saint-Germain sportigazgatója reagált a megjelent pletykákra és cáfolta, miszerint érdeklődést mutatnának a Milan két húzóembere iránt.

Az utóbbi hetekben számos pletyka látott napvilágot Franck Kessié jövőjét illetően, akinek az idény végén lejár a szerződése a Rossonerivel. Az elefántcsontparti válogatott középpályást a Liverpool mellett a PSG-vel is összeboronálták. Theo Hernández helyzete egészen más, hiszen 2024-ig szól a kontraktusa és közel áll a hosszabbításhoz.

A PSG átigazolásaiért felelős Leonardo – aki a 2018/2019-es idényben a Milan sportigazgatója volt – a La Gazzetta dello Sportnak adott interjújában kommentálta a pletykákat Kessiéről és Hernándezről.

“Nem vettük fel a kapcsolatot egyik játékossal sem. Nincs semmi Kessié vagy Theo Hernández ügyében.” – nyilatkozta a brazil igazgató.

Leonardo néhány héttel ezelőtt kitért Gianluigi Donnarumma szerződtetésének körülményeire is, akit ingyen igazolt, miután lejárt a szerződése a Milannal. Az 52 éves szakember szerint megfelelően jártak el az ügyben és csak akkor kezdődtek meg a megbeszélések az olasz kapussal, amikor már biztossá vált a távozása a Milanból.

“Donnarumma? Azt mondhatom, hogy bonyolult szituáció volt, de soha nem álltunk vele kapcsolatban június előtt. Majd tájékoztatást kaptunk arról, hogy Gigio nem hosszabbít és a Milan szerződtette Maignant. Ez már júniusban volt és ekkor megkezdtük az egyeztetéseket.”