Leonardo szerint több tisztelet szükséges a Milan felé

A Juventus elleni 2-1-re elveszített rangadó után Leonardo, a Milan igazgatója dühösen nyilatkozott és kiakadt a játékvezetőre.

Három gólt, Juventus-győzelmet és erősen vitatható játékvezetői döntéseket hozott a szombat esti Juventus-Milan rangadó. Leonardo állítása szerint a Milan több tiszteletet érdemel és meggyőződése, hogy Michael Fabbri több alkalommal is hibázott.

“Játékvezető? Amit mondtunk, az közöttünk is marad. Úgy tűnik, hogy elég nyilvánvaló tizenegyes volt. Nagyon elégedetlenek vagyunk. A csapat nagyszerű teljesítményt nyújtott és bizonyos események miatt nulla ponttal távozunk. Sajnálatos, amikor így játszunk és nulla pontot szerzünk az egyértelmű játékvezetői hibák miatt. Calhanoglu sárga lapos figyelmeztetése például érthetetlen volt. A bírónak arra kell törekednie, hogy megnyugtassa a kedélyeket és nem arra, hogy további feszültséget és ingerültséget teremtsen. Ezek nagyon kiábrándító szituációk.” – mondta Leonardo a meccs lefújása után.

“Egyértelmű tizenegyes volt, ezt mindenki látta. A játékvezető döntései nem voltak megfelelőek, nagyon sajnáljuk. Több tiszteletre van szükség a Milan felé mindenkitől.”

Az utóbbi hetekben felmerült a sajtóban egy esetleges edzőváltás. Leonardo reagált ezekre illetve azokra a pletykákra is, amelyek szerint megromlott a kapcsolata Gattusóval.

“Mi igazgatók általában keveset beszélünk. Egymás között beszéljük meg a dolgokat, egyértelműek és őszinték vagyunk, mint mindig. Gattusóval 20 éve ismerjük egymást. Mindent tud, bármi is történik a klubnál. Úgy döntöttünk, hogy vele folytatjuk. Soha nem gondoltunk arra, hogy leváltsuk őt és nem voltunk kapcsolatban más edzőkkel.”

“Kean? Ő most berobbant és meghaladja a lehetőségeinket, de beszéltünk róla.”

Forrás: www.acmilan.hu – RSS