Ligue 1: a West Ham támadóját akarja az Olympique Lyon! – sajtóhír

A The Athletic információi alapján az Olympique Lyon a West Ham Unitedtól szeretne támadót igazolni a téli átigazolási időszak folyamán…

A The Athletic értesülései szerint az Olympique Lyon szeretné szerződtetni a West Ham United algériai válogatott támadóját, Said Benrahmát. A francia együttes 15 millió fontot + további bónuszokat adna érte az angol gárdának, hivatalos válasz azonban még nem érkezett az ajánlatra. A West Hamnél az elmúlt esztendőkhöz képest jócskán háttérbe szorult Benrahma állítólag hajlandó lenne a váltásra, ráadásul számára nem lenne ismeretlen a Ligue 1 légköre, hiszen a Nice és az Angers színeiben néhány mérkőzésen már pályára lépett a francia élvonalban. 

Said Benrahmát 2020 októberében a Brentfordtól vette kölcsön a West Ham, majd januárban végleg szerződtette őt. Az algériai támadó évekig a londoni gárda meghatározó alakjának számított, emellett a klub Ekl-győzelmében hatalmas szerepe volt, a döntőben például gólt szerzett. Az aktuális idény során viszont a háttérbe szorult David Moyesnál, bár 22 tétmérkőzésen jutott lehetőséghez, mindössze 1203 percet töltött összesen a pályán. 

fociclub

A Ligue 1: a West Ham támadóját akarja az Olympique Lyon! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.