Ligue 1: meglepetés igazolásra készülnek Nizzában! – sajtóhír

Sajtóértesülések szerint a francia bajnokság idei szezonjának egyik üde színfoltjaként szereplő, a tabellán jelenleg második OGC Nice együttese a lengyel bajnokságból erősítene támadóposzton.

A Nizzaiak támadósorára a dobogós helyezés dacára is ráfér az erősítés, hiszen a csapat egyrészt mindössze 19 (!) rúgott góllal állal a bajnokságba; másrészt az ‘ össztermés’ közel egyharmadát (hatot – a szerk.) a nigériai csatáruk, a rövidesen az Afrikai Nemzetek Kupájára utazó Terem Moffi szerezte.

Fabrizio Romano szerint így került a franciák figyelmébe az a Kristoffer Velde, aki jelenleg a lengyel Lech Poznan együttesénél futballozik.

A Poznanban összesen 24 tétmérkőzésen 10 gólt és 4 gólpasszt jegyző csatárként és szélsőként is bevethető játékost Romano szerint januárban kölcsönvennék a nizzaiak, akik a nyárra vásárlási opciót szeretnének kötni a 24 esztendős, már a norvég válogatottban is bemutatkozó támadóra.

A beszámolók szerint Florent Ghisolfi sportigazgató és Francesco Farioli vezetőedző is szorgalmazza Velde szerződtetését, így nem lenne meglepő, ha rövidesen konkrét lépéseket tenne a Nice.

fociclub

A Ligue 1: meglepetés igazolásra készülnek Nizzában! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.