Lucas Torreira a Milan kiszemeltjei között

Az Arsenal uruguayi középpályása az egyik játékos, akit Marco Giampaolo – a Rossoneri leendő edzője – szeretne a csapatában tudni a következő szezonban.

Torreira tavaly nyáron mintegy 30 millió euróért szerződött az Arsenalhoz a Sampdoriától és ebben a szezonban 50 tétmérkőzésen 2 gólt illetve 5 gólpasszt jegyzett. A Sky Sport Italia szerint Giampaolo szeretne újra együtt dolgozni a 23 éves középpályással, így a Milan megkísérelheti a szerződtetését, ami meglehetősen nehézkesnek tűnik.

Di Marzio, a Sky átigazolási guruja úgy fogalmazott, hogy Giampaolo álma Torreira leigazolása a középpálya megerősítése érdekében. A MilanNews szerint az Arsenal nem igazán szeretne megválni a kulcsemberétől és meg sem hallgatja a 35 millió font alatti beérkező ajánlatokat.

Így tehát a Milantól jelentős ajánlatra lesz szükség ahhoz, hogy megvalósuljon az üzlet. Időközben a piros-feketék több középpályást is figyelemmel követnek, nevezetesen Jordan Veretout-t és Stefano Sensit. Veretout kapcsán a Mediaset arról írt, hogy a piros-feketék készen állnak 16 millió eurót + bónuszokat ajánlani a francia középpályásért, de vélhetően ez az ajánlat túl alacsonynak ígérkezik. Állítólag Rocco Commisso, a Fiorentina új tulajdonosa 30 millió eurót kér Veretout-ért.

LEGFRISSEBB HÍREK A MILAN HÁZA TÁJÁRÓL

Forrás: www.acmilan.hu – RSS