Magyarországra érkezik a Milan világbajnoka

Cafu és Carlos Puyol a hétvégén a magyar fejlesztésű teqball játék népszerűsítésében vesz részt Nyíregyházán.

Szeptember 28-án Teqball-bemutatóra kerül sor Nyíregyházán a Continental Arénában, igazi sztárvendégekkel. A magyar fejlesztésű játék népszerűsítésének érdekében szerveznek a szabolcsi megyeszékhelyen mérkőzéseket és ezeken két világbajnok is szerepel majd.

Az egyik Carles Puyol, aki összesen 593 alkalommal lépett pályára a spanyol FC Barcelona színeiben. Hatszoros spanyol bajnok, háromszoros BL-győztes, a spanyol válogatottal 2010-ben világbajnokságot nyert. A másik érkező Cafu, aki az AC Milannal 2007-ben a Bajnokok Ligájában diadalmaskodott, emellett 142 alkalommal játszott a brazil nemzeti csapatban és kétszeres világbajnoknak (1994, 2002) mondhatja magát.

Cafu 2003 és 2008 között volt a Milan játékosa, ezen időszak alatt 166 tétmérkőzésen viselte a piros-fekete mezt. A korábbi brazil jobbhátvéd 1 Scudettót, 1 Olasz szuperkupát, 1 Bajnokok Ligáját, 2 Európai szuperkupát és 1 Klubvilágbajnokságot nyert a Milan színeiben.

Cafu és Puyol szeptember 27-én (pénteken) 16:00 órakor Budapesten a Docler Irodaházban várják a rajongókat, szeptember 28-án (szombaton) pedig a nyíregyházi TEQBALL ALL STARS gálán mutatják be a tudásukat.

A szeptember 28-i esemény Nyíregyházán a nézők számára ingyenes.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS