Maignan hamarabb tér vissza a szabadságáról

Mike Maignan a Milan sérülésből lábadozó kapusa úgy döntött, hogy lerövidíti a vakációját és hamarabb megkezdi a személyre szabott edzéseket Milanellóban.

Maignan az aktuális szezonban összesen 9 tétmeccsen védett, azonban szeptember vége óta vádlisérüléssel bajlódott, amelynek következtében 12 mérkőzést kellett kihagynia az idény első felében, plusz a világbajnokságot is.

A La Gazzetta dello Sport és a Tuttosport beszámolója szerint Maignan úgy döntött, hogy lerövidíti a novemberi szabadságát és napokkal korábban visszatér Milanellóba, hogy megkezdje a munkát. Mike célja, hogy a lehető legjobb formában legyen a januári folytatásra.

A forgatókönyv alapján a csapat december 2-án folytatja az edzéseket Milanellóban a világbajnokság alatti szünetben. A Milan december 13-án az Arsenallal, majd 17-én a Liverpoollal játszik felkészülési mérkőzést Dubajban. Továbbá a hónap végén, december 30-án a PSV Eindhoven lesz az ellenfél, szintén egy felkészülési meccs keretein belül.

Úgy tűnik, hogy Maignan visszatérése egyre közelebb van, ám egyelőre még nem tudni a pályára való visszatérésének pontos dátumát, viszont a csapattal fog utazni a december közepén rendezendő dubaji edzőtáborba.

A Gazzetta szerint a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy a 27 éves kapus a PSV elleni mérkőzésen fog újra a kapuban állni a januári folytatást megelőzően.