Maldini a mercatóról, Theóról és a San Siróról

Paolo Maldini, a klub technikai igazgatója megerősítette, hogy nagyon közel a megállapodás Theo Hernández szerződésének meghosszabbításáról és kitért arra is, hogy a télen nem igazán várható erősítés a védelem közepére.

Az 53 éves igazgató a Juventus elleni mérkőzést megelőzően beszélt a téli mercatóról, Hernández új szerződéséről és a San Siro gyepszőnyegének aggasztó állapotáról is.

“Ebben az átigazolási időszakban nincs lehetőségünk Vlahovic szintű igazolásra, de még kevesebbre sem. Meglátjuk, hogy a szezon végén mi történik. Igaz, hogy nem vagyunk tökéletesek, de elég mély a keretünk ahhoz, hogy erősítés nélkül is fel tudjuk venni a harcot a többi csapattal. Ez a vezetőség álláspontja is, nem csak a tulajdonosé.” – reagált Maldini.

“Nem tudom, hogy lesz-e igazolás a védelembe. Romagnoli és Calabria is visszatért a pályára, a vészhelyzetnek vége és Tomori körülbelül 20 napon belül visszatérhet. Egy játékos leigazolása, beilleszkedése és formába lendülése időbe telik és elvenné a helyet a jól teljesítő játékosoktól, mint például Kalulu és Gabbia. Nyilvánvalóan az más, ha tudtunk volna egy olyan fontos játékost szerződtetni, aki megoldást jelent az elkövetkező 6-7-8 évre. Sajnos ez nem sikerült.”

“Hernández? Nagyon közel állunk a hosszabbításhoz. A következő napokban találkozni fogunk az ügynökével, nagyon közel a megállapodás az új szerződésről.”

“San Siro? Remélhetőleg sikerül új gyepszőnyeget telepíteni a stadionba. Az elképzelés az, hogy teljesen átalakítják a pályát és a munkálatok 13-14 nap alatt elkészülnek. Az Inter és a Milan is jó futballt játszik és ehhez szükség van megfelelő szintű pályára.”