Maldini reagált a Milan esetleges eladására

Paolo Maldinit, a Milan technikai igazgatóját meginterjúvolták a Genoa elleni mérkőzésen és elmondta, hogy a téli átigazolási időszakban azért nem tudták érdemileg megerősíteni a támadósort, mert ehhez nem állt rendelkezésükre elegendő pénzösszeg. Az olasz igazgató kommentálta a klub eladásáról felmerült híreket is, miszerint a bahreini Investcorp kizárólagos tárgyalásokat folytat az Elliottal.

A JANUÁRI MERCATÓRÓL
“Januárban nem volt lehetőségünk beavatkozni a támadósor megerősítése érdekében. Erősnek érezzük magunkat. Jól kezdtük a 2022-es évet és nagyon jó eredményeink vannak. Ami a védelmet illeti: Kalulu minden előzetes várakozást felülmúlt a teljesítményével. Ibrahimovic? A hosszan tartó távolléte problémát jelent.”

ORIGIRŐL
“Még hátra van néhány meccs, egyelőre csak az aktuális szezonra szeretnék fókuszálni.”

A SCUDETTO NYOMÁSÁRÓL
“Az edzővel is beszéltünk erről. Valószínűleg van egy kis nyomás, amihez ezek a játékosok nincsenek hozzászokva. Nagyon kevés játékosunk van a keretben, aki már versenyzett a bajnoki címért.”

A KLUB ELADÁSÁRÓL
“Keveset tudok erről. Természetes, hogy idővel eljön a pillanat, amikor a Milan is eladásra kerül. Nem tudom, hogy ez mikor fog megtörténni. Úgy gondolom, hogy néhány héttel a szezon vége előtt mindenkinek az az érdeke, hogy megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot. Emellett az Olasz kupa elődöntőjében is ott vagyunk.”