Maldiniék felépültek a koronavírusból

Nagyszerű hírről számolt be a Gazzetta dello Sport a szerdai számában: Paolo Maldini és a fia, Daniel is egészséges.

A klub március 21-én egy hivatalos közleményben adott tájékoztatást arról, hogy Paolo és Daniel Maldini is elkapta a koronavírust, miután az orvosi tesztek pozitív eredménnyel zárultak. A klub technikai igazgatója egy olyan személlyel került kapcsolatba, aki később pozitív tesztet produkált és Maldininél is jelentkeztek a tünetek. Paolo fia, Daniel is elkapta a vírust – míg a többi családtag tesztje negatív lett.

Daniel néhány nappal ezelőtt egy kérdezz-felelek videóban elmondta, hogy jól érzi magát, meggyógyult és már megkezdte az egyéni edzéseket.

A Gazzetta közölte, hogy Daniel után Paolo Maldini is felépült a koronavírusból, így mindketten egészségesek és tünetmentesek. Az 51 éves szakembert korábban a személyes tapasztalatairól kérdezték a vírus kapcsán és elmondása szerint nem hasonlítható egy átlagos influenzához, annál sokkal rosszabb és különösen nagy fájdalmakat érzett a mellkasában.

A Milannál ez a két koronavírusos eset volt és a jelenlegi információk alapján a játékosok illetve a vezetők közül sem fertőződött meg más személy.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS