Maldiniék újabb két igazoláson dolgoznak

Olivier Giroud, Fodé Ballo-Touré és Brahim Diaz érkezése után a Milan vezetősége nagy erőkkel dolgozik két további erősítésen a támadó-szekcióba.

Kevesebb, mint másfél hónap van hátra a nyári átigazolási időszakból és a klub vezetősége szeretné minél hamarabb Stefano PIoli rendelkezésére állítani a komplett csapatot a 2021/2022-es idényre. A múlt héten három igazolás zárult le. Giroud, Ballo-Touré és Diaz is csatlakozott a piros-feketékhez, utóbbi ismét kölcsönben, míg előbbiek átigazolással.

Olasz sajtóhírek szerint a klub vezetősége két újabb transzferen dolgozik. Az egyik célpont Kaio Jorge a csatársorba, akinek a szerződése december 31-én lejár. A Santos 10 millió euróban állapította meg a 19 éves csatár árát, míg a Rossoneri ajánlata 6 millió euró. Paolo Maldini az üzlet lezárására törekszik, hogy már a nyáron csatlakozzon a csapathoz.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Milan vezeti a Kaio Jorge megszerzéséért folytatott versenyt, ugyanis Maldiniék megállapodtak a játékos ügynökével a személyes feltételekről.

Továbbá a Milan vezérkara Nikola Vlasicra pályázik támadó-középpályás posztra, miután Hakan Calhanoglu távozásával megüresedett a pozíció. A horvát válogatott játékosért a Premier League-ben szereplő Brentford is bejelentkezett, azonban Vlasic a Milant akarja.

A jelentések szerint a CSZKA Moszkva 30 millió eurót kér a 23 éves irányítóért. A Milan a kölcsönüzletet preferálja vásárlási opcióval, míg az orosz együttes átigazolást vagy opció helyett vásárlási kötelezettséget akar.