Mallorca Challenge magyar résztvevőkkel

Január 25-28. között rendezték a négy UCI 1.1-es besorolású versenyből álló Mallorca Challenge-et, ahol a profi csapatok mellett a Pannon Cycling Team versenyzői képviselték a magyar színeket.

A frissen alakult magyar kontinentális csapat részt vett a profik hagyományos szezonnyitó versenyén a Mallorca Challenge-en. A több szakágunk legjobb fiataljait felsorakoztató csapat csütörtöktől vasárnapig végig aktívan és igazi csapatként versenyezve örvendeztette meg az országúti kerékpározás rajongóit. A nemzetközi mezőny legnagyobb sztárjai között (például Degenkolb, Valverde) bizonyították rátermettségüket, és már az év elején elhozták nekünk a szezon közepére jellemző versenyhangulatot. A sportág hazai kedvelői ezáltal még nagyobb izgalommal várhatják a itthoni szezon kezdetét is.

Gratulálunk a csapatnak, kívánunk nekik lendületet és kitartást az idei szezonra!

A legújabb magyar kontinentális csapat: Interjú a Pannon Cycling Team vezetőjével

A hazai országúti körökben hallani lehetett egy új kontinentális csapat alakulásáról és a közösségi médiát figyelők is láthattak pár képet, ahol egy új csapat versenyzői edzőtáboroznak, de semmi hivatalos információ nem került napvilágra, senki nem tudott semmilyen konkrétumot. Viszont most lehull a lepel, az edzőtáboruk után megkerestük a Pannon Cycling Team vezetőjét, Bálint Richárdot, aki örömmel mutatta be nekünk a csapatát.

A címre kattintva olvasható a BikeMag interjúja Bálint Richárddal az új csapatról!

Forrás: www.bringasport.hu – RSS