Már az új edzővel tárgyal a Napoli elnöke – sajtóhír

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő Napolinál egyre valószínűbbnek tűnik az edzőváltás a novemberi kéthetes bajnoki szünetben…

(Photo by Claudio Villa/AC Milan via Getty Images)

Az olasz sajtó már kész ténynek veszi, hogy csak idő kérdése, hogy az olasz bajnoki címvédő Napoli mikor jelenti be hivatalosan a nyáron kinevezett vezetőedzője, Rudi Garcia menesztését.

A Sky Sport Italia beszámolói szerint a nápolyiak vezetése a hétfői napon már a lehetséges utóddal folytatott tárgyalásokat, aki nem más, mint Igor Tudor. A kiszivárgott információk értelmében a horvát szakembert először a 2023-2024-es idény hátralévő részére neveznék ki, majd jövő nyáron az elért eredmények tükrében döntenének a további sorsáról. A felek közt egyelőre nem született megegyezés, így további egyeztetések várhatóak.

A kiszemelt 45 esztendős tréner az előző szezonban az Olympique Marseille edzője volt. Tudor korábban Serie A-ban is dolgozott, több ízben volt az Udinese trénere, valamint a 2021-2022-es szezonban a kilencedik helyre kormányozta be a Hellas Veronát, azelőtt pedig Andrea Pirlo segédedzője volt a Juventusál, melyet aktív játékosként 1998 és 2007 között erősített.

A bajnoki címvédő Napoli a múlt hétvégén már a harmadik vereségét könyvelte el az aktuálisan futó idényben, mellyel a negyedik helyen tíz ponttal van lemaradva az éllovas Intertől.

fociclub

A Már az új edzővel tárgyal a Napoli elnöke – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.