Mbappé megerősítette, már meghozta a döntését

Ahogyan arról beszámoltunk, a nemzetközi sajtó egybehangzó vélekedése szerint a PSG sztárja a nyáron elhagyja a csapatát…

(Photo by Helge Prang – GES Sportfoto/Getty Images)

A Paris Saint-Germain lejáró szerződésű klasszisa, Kylian Mbappé a francia válogatottnál tartózkodva adott interjúban tényként közölte a közelgő klubváltását:

“A jövőm még az Európa-bajnokság előtt eldől. Nagyon nyugodt vagyok ezt az ügyet illetően. A Paris Saint-Germainnél már nem igazán foglalkoznak a jövőmmel, senki nem is beszél róla nekem. Az emberek még az Eb előtt megtudják, hol folytatom, én pedig tiszta fejjel vágok majd neki a tornának. Szép dolgokat szeretnék elérni Franciaországgal.”

Mbappé 2022 nyarán hosszas huzavona végeztével hosszabbított szerződést a PSG-vel, azonban a további közös folytatásról a felek nem tudtak megegyezni, és a hírek szerint a világbajnok labdarúgó már eldöntötte, nyáron elhagyja a francia együttest, és minden bizonnyal a Real Madridnál folytatja pályafutását.

A 25 éves támadó a 2023-2024-es idény eddig eltelt szakaszában 37 tétmérkőzésen 38 gólt szerzett a párizsi csapat színeiben.

fociclub

A Mbappé megerősítette, már meghozta a döntését bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.