“Megérdemeltük volna a győzelmet” – Hernández

Theo Hernández kissé csalódottan nyilatkozott a Sassuolo elleni döntetlen után és úgy véli, hogy a csapat megérdemelte volna a győzelmet.

A Mlan vasárnap 0-0-s döntetlent játszott a Sassuolóval. A piros-feketéknek szinte semmi nem jött össze a mérkőzésen, ugyanis számtalan helyzet kimaradt a kapu előtt, ezen kívül egy gólt visszavontak, valamint Rafael Leao kétszer is a kapufát találta el.

“Hiányzott egy gól, de jól játszottunk. Javultunk a mérkőzés alatt és megérdemeltük volna a győzelmet, de a labda egyszerűen nem akart bemenni a kapuba. Nem sok mindent tehetünk, folytatnunk kell a munkát és a fejlődést.” – nyilatkozta Theo.

Az első játékrészben egy erősen vitatható szituáció után a játékvezető érvénytelenítette Theo Hernández találatát, akinek ez lett volna a szezonbeli ötödik gólja a Milanban.

“Nem tudom, hogy kéz volt-e, mert nem láttam egyértelműen a szituációt. A játékvezető megnehezítette a dolgunkat és számos hibát követett el, amellyel minket károsított. Amikor ilyen történik, nehéz mérkőzést nyerni. A játékvezető túl sokszor ítélt szabálytalanságot és nem kellett volna ilyen sok sárga lapot kiosztania. Túlzó volt és nem kezelte jól a mérkőzést, de ilyen megtörténik a futballban.”

“Sokat fejlődtünk, a Parma és a Bologna elleni meccs lendületet adott. Minden mérkőzésen beleadjuk a lelkünket és nagyon hálásak vagyunk a szurkolóinknak, akik mindig fantasztikusan támogatnak minket. Folytatnunk kell a kemény munkát, hogy megnyerjük a következő mérkőzést.”

A Gazzetta értékelése szerint Hernández nyújtotta a legjobb teljesítményt a Milanból.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS