Meghiúsulni látszik Castillejo és Maldini klubváltása

Megálltak a tárgyalások a Milan és a Valencia vezetősége között – írja a Sky.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a spanyol élvonalban szereplő Valencia bejelentkezett Castillejóért és tárgyalásokba kezdett a Milannal. A spanyol támadónak a Sampdoriától is volt megkeresése, míg az érdeklődők között a Real Betis és az Espanyol is szerepelt.

Gianluca Di Marzio a Sky Sport Italiától közölte, hogy megálltak a tárgyalások a Milan és a Valencia között Castillejo esetleges téli klubváltásáról. Elég bizonytalan, hogy a mercato hétfői zárásáig újraindulnak-e az egyeztetések és adottak lesznek-e a feltételek a megállapodás eléréséhez.

A Valencia sima kölcsönszerződést javasolt, míg a Milan szeretett volna vásárlási opciót beilleszteni. Jelenleg bonyolult a helyzet, ráadásul a spanyol támadó nincs meggyőződve arról, hogy elegendő játéklehetőséghez juthat Valenciában.

Eközben a MilanNews értesülései szerint Daniel Maldini a következő hónapokban is a Milan játékosa maradhat, ugyanis patthelyzet alakult ki a Spal együttesével folytatott tárgyalásokon. A jelek szerint lefújják a kölcsönüzletet annak ellenére, hogy a Serie B-ben szereplő klub igazgatója pénteken optimistán nyilatkozott.