Megint meg kellene mentenie egy csapatot a volt magyar kapitánynak – 3 hét után újra kispadot kaphat

Mintegy három hete számoltunk be arról, hogy a belga élvonalbeli AS Eupen a gyengébb eredmények miatt azonnali hatállyal megvált Bernd Storck vezetőedzőtől, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitányától, aki a 2016-os Eb-n is vezette a nemzeti csapatot.

Úgy tűnik azonban, hogy az 59 éves német szakember nem sokáig marad munka nélkül, neve ugyanis máris felmerült egy másik belga klub kapcsán.

A KV Kortrijk hétfőn reggel, mindössze három hónap után menesztette eddigi trénerét, a bosnyák Adnan Custovicot, aki szeptemberben vette át a csapatot Karim Belhocine-tól, de mindössze két győzelmet aratott a bajnokságban azóta a neki jutott 11 találkozón, így gyorsan lejárt az ideje a csapatnál.

Belga lapértesülések szerint Storckot tartják a lehetséges utódnak a Kortrijknál, amely 17 mérkőzés után 12 ponttal az utolsó előtti helyen áll a tabellán, nem sokkal lemaradva a német előző klubjától.

Storck számára egyébként nem lenne újdonság a belgiumi “életmentés”, hiszen korábban a Mouscront és a Cercle Bruges-t is benntartotta az élvonalban.

Storck egy, a Fradiba vágyódó csatárral is együtt dolgozhatna majd akár:

Öngól: A Fradiba vágyódó csatárt azonnal kivágták a keretből nagyképű szavai után

Tags: