Megvan az egyezség Daniel Maldiniről

Daniel Maldini hétfőn nem edzett a csapattal és készen áll visszatérni Olaszországba, hogy csatlakozzon a Speziához.

A klub vezetősége úgy döntött, hogy az élvonalbeli tapasztalatszerzés és a több játéklehetőség reményében elengedi Maldinit a 2022/2023-as szezonra. Yacine Adli és Brahim Diaz mellett nem jutott volna elegendő játékidőhöz, ráadásul a klub Charles De Ketelaere személyében még egy játékost akar megszerezni támadó-középpályás posztra.

Daniele Longo, a Calciomercato sportújságírója arról számolt be, hogy a Spezia megállapodott a Milan vezetőségével Daniel Maldini kölcsönvételéről. A Spezia megnyerte a versenyt a Veronával szemben a 20 éves tehetség szerződtetéséért.

Daniel Maldini a Spezia játékosa lesz – tényként közölte Longo. Az olasz együttes néhány nappal ezelőtt lépett kapcsolatba a Milannal és gyorsan létrejött az üzlet. A transzfer lezárása folyamatban van a felek között az utolsó részletek megvitatásával és a várakozások szerint a Milan akaratának megfelelően sima kölcsönüzlet lesz, vételi opció nélkül.

A saját nevelésű játékos várhatóan a mai napon, azaz kedden orvosi vizsgálatokon vesz részt a Speziánál. Daniel hétfőn már nem edzett a csapattársakkal Villachban és készen áll a klubváltásra.