Megvan, kik ellen fognak játszani Kásásék

pietrofiglioliolasz

Alessandro Campagna csapatot hirdetett, Kásáséknak nehéz dolguk lesz a gálameccsen.

pietrofiglioliolasz

Mint ismeretes az olasz válogatottal játszanak Kásásék egy meccset Portofinoban szeptember 23-án. Most az is kiderült, hogy a talján válogatottban kik fognak szerepelni.

Nos, nem lesz könnyű dolga az All Star csapatnak, főleg ha nyerni szeretne. például négy Recco játékos, három Brescia pólós is szerepel Campagna csapatában. Az olasz mester meghívta a nehézbombázókat is, mint Figlioli vagy éppen Renzuto.

Az olasz válogatott kerete a Waterpolo by The Sea nevű rendezvényen:

Zeno Bertoli, Marco Del Lungo, Nicholas Presciutti (AN Brescia), Pietro Figlioli, Andrea Fondelli, Valentino Gallo (BPM Sport Management) Vincenzo Dolce, Alessandro Velotto (CC Napoli) Matteo Aicardi, Michael Bodegas, Lorenzo Bruni, Francesco Di Fulvio (Pro Recco), Gianmarco Nicosia (Roma Vis Nova) Vincenzo Renzuto Iodice (VK Jug Dubrovnik 1923).

A nagy meccs előtt az női olasz válogatott és a francia gárda játszik egymás ellen, míg Kásásék találkozója után a Pro Recco csapatának bemutatása zárja a nagy eseményt.

A program: (szeptember 23., Portofino)

14.00 nyitóünnepség

14:30 Olaszország – Franciaország (női mérkőzés)

15.45 Olaszország – All Star válogatott

16:30 A Pro Recco csapatának bemutatása

Az All Star válogatott névsora: Stefano Tempesti, Dusan Mandic, Filip Filipovic, Gulliermo Molina, Aleksandar Ivovic, Sandro Sukno, Amaurys Perez, Aleksandar Sapic, Mladan Janovic, Kásás Tamás, Ugo Crousillat, Albert Espanol, Petar Muslim, Edző: Vladimir Vujasinovic

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS