Megvan mikor kezdődik a regisztráció a Masters Vb-re

általanos kép0123

Az ingyenesen látogatható 17. FINA Masters Világbajnokság úszó- és vízilabda-eseményeire a nagy érdeklődés miatt előzetes regisztrációra lesz szükség.

általanos kép0123

 

A következő közleményt juttatta el oldalunkhoz a FINA szervezőbizottsága:

Az eventim.hu oldalon igényelhető majd a 0 forintos jegy, amely a helyszíni érvényesítés mellett jogosít belépésre a Hajós Alfréd Uszodába, illetve a Duna Arénába.

A Nemzetközi Úszó Szövetség (FINA) gyakorlatának és ajánlásának megfelelően az augusztus 7. és 20. között Budapesten és Balatonfüreden zajló masters világbajnokságra a belépés ingyenes lesz a nézők, szurkolók számára.

A versenyek biztonságos és színvonalas lebonyolítása érdekében a frekventált helyszíneken és a nagy érdeklődésre számot tartó eseményeken azonban előzetes regisztrációs jegy szükségeltetik majd a belépéshez.

A magyarországi sporttradíciók alapján a vízilabda eseményeinek a Hajós Alfréd Uszoda ad helyszínt augusztus 7. és 13. között. Az érdeklődést fokozza a 120 vízilabda csapat nevezése, különös tekintettel az egy-, két- és háromszoros olimpiai bajnokokat tömörítő, Millenium névre hallgató együttes indulására, csakúgy, mint az Európa- és világbajnok női válogatottak részvételére.

Ugyancsak kiemelt helyszín lesz a Duna Aréna, ott augusztus 14. és 20. között zajlanak majd az úszóversenyek.

Erre a két helyszínre kell majd regisztrációs jegyet igényelni, méghozzá a világbajnokság hivatalos weboldalán keresztül az eventim.hu oldalon. A regisztráció úgy működik majd, ahogyan egy „normál” jegy megvásárlásánál szokott.

A regisztrációs lehetőség augusztus 1-jén kezdődik.

A belépésre jogosító regisztrációs jegyet a helyszínek szurkolói bejáratánál kell majd felmutatni (a telefonos változatot is elfogadják a kollégáink).

A regisztrációs folyamat további, technikai részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS