Miakich Gábor az U19 válogatott új vezetőedzője

Az első hétvégi tréningeken jelentette be a szakvezetés, hogy változott a felkészítő stáb összetétele az ifjúsági csapatnál.

Boda Gábor, az U19-es magyar amerikai futball válogatott eddigi vezetőedzője, családi okok miatt várhatóan nem fog tudni a csapattal tartani az Európa bajnoki selejtező meccsekre Szerbiába, ezért lemondott vezetőedzői posztjáról. Az eddigi defense koordinátort, Miakich Gábort kérte fel a vezetőedzői feladatok ellátására, aki nagy örömmel vállalta a nehéz feladatot. Boda Gábor természetesen a csapat mellett marad, amíg csak teheti, szakmai tanácsaival és szakértelmével segíti a felkészülést.

A stábban további változások is elképzelhetők, mivel több edző is jelezte, hogy vélhetően nem tudja majd folytatni a munkát, így zajlanak az egyeztetések az új jelöltekkel.

U19-es válogatott játékosaink legközelebb – március 11-12-én – a First Fielden vendégeskednek, hogy felkészüljenek a szerbek, oroszok, olaszok elleni selejtező mérkőzésekre. Az EB kvalifikációs torna időpontját még sajnos mindig várjuk az IFAF Europe-tól, reméljük már nem sokáig és döntés születik a rendezésről.
válogatott 2

Forrás: http://mafsz.org – RSS