Mihajlovic súlyos betegséggel küzd

Korábban a Milant is irányító Sinisa Mihajlovicnál, a Bologna jelenlegi vezetőedzőjénél súlyos egészségügyi problémát diagnosztizáltak.

Az 50 éves szakember szombaton egy sajtótájékoztatón jelentette be, hogy leukémiás.

“Mindent világosan elmagyarázok, elmondom az igazságot, mert nem szeretném, ha az emberek spekulálnának. Lázas voltam, az orvos megpróbált hinni nekem, de tudta, nem akadályozhat meg abban, hogy elkezdjem a csapattal a felkészülést. Aztán további teszteknek vetettek alá, melyek leukémiát mutattak ki.” – mondta Mihajlovic.

“Óriási csapásként ért a hír. Napokon át sírtam, lepörgött a szemem előtt az egész életem. De ezek nem a félelem könnyei. Állok elébe a harcnak és a kórházi kezeléseknek. Agresszív a betegség, de legyőzhető. Egy konferenciahívás keretein belül a játékosoknak is elmagyaráztam a helyzetet, természetesen akkor is elpityeregtem magam. Azt mondtam nekik, hogy támadnunk kell és nyerni. Ha csak védekezni próbálunk, azon nyomban levernek minket. A rám váró harcban is ezt a taktikát fogom alkalmazni, és nem kétségem sincs afelől, hogy meg is nyerem majd ezt a csatát.”

Mihajlovic szavaiból kiderült, hogy a betegsége ellenére folytatja a munkát a Bolognánál.

A szerb vezetőedző sok jókívánságot kapott Milan kötődésű személyektől is. Gianluigi Donnarumma az elsők között üzent Mihajlovicnak, aki 2015-ben bizalmat szavazott az akkor 16 esztendős kapusnak a Serie A-ban.

“Azt tanítottad nekem, hogy soha ne adjam fel. Most rajtad a sor. Erősebb vagy! Győzni fogsz! Melletted állok, Mister!”

A Mlan hivatalos oldalának üzenete: “Hajrá Sinisa! Ezt a csatát is meg fogod nyerni!”

Franco Baresi: “Egy harcos vagy. Erős és bátor. Győzni fogsz!”

Clarence Seedorf: “Sok szerencsét, Miha! Az életed során számos különböző kihívással néztél szembe és tudom, hogy ezt a harcot is meg fogod nyerni a kitartásoddal és a belső erőddel, ami megkülönböztet téged másoktól. Veled vagyok!”

Ignazio Abate: “Gyerünk, Mister! Szeretlek!”

Alessandro Nesta: “Nem kétséges, hogy ezt a kihívást is meg fogod nyerni. Gyerünk barátom, gyerünk Mister!”

Massimo Oddo: “Gyerünk, barátom! Mindennél erősebb vagy!”

Giacomo Bonaventura: “Mindannyian veled vagyunk. Gyerünk Mister!”

Erőt, egészséget és kitartást kívánunk!

Forrás: www.acmilan.hu – RSS