Mikor térhet vissza Rebic, Theo és Brahim?

Fejlemények Ante Rebic állapotát illetően a Bologna elleni meccs előtt, de mi a helyzet Theo Hernándezzel és Brahim Diazzal, akik karanténban vannak és tünetmentesek?

Stefano Pioli több fontos játékosát is kénytelen volt nélkülözni a legutóbbi Porto elleni 1-0-ra elveszített Bajnokok Ligája mérkőzésen. A sérülések mellett pozitív COVID-teszt miatt is van hiányzó és felmerül a kérdés, hogy mikor térhetnek vissza a pályára.

A Sky Sport Italia írása szerint továbbra is bizonytalan Theo Hernández és Brahim Diaz visszatérése. A francia balhátvéd nyolc, míg a spanyol támadó-középpályás hat nappal ezelőtt produkált pozitív tesztet. Jelenleg mindketten jól vannak, tünetmentesek és karanténban vannak. Az idő fogytával szinte biztosra vehető, hogy szombaton a Bologna ellen sem játszhatnak és lehetetlen megjósolni, hogy mikor lesz újra negatív tesztjük.

Azért is fontos, hogy a két meghatározó játékos minél hamarabb visszatérjen, ugyanis a Bologna és a Torino elleni meccs után október végén – november elején egy hét leforgása alatt három egymást követő nagyon fontos meccs vár a Milanra a Roma, a Porto és az Inter ellen.

Ami Rebic állapotát illeti: bokasérülés miatt kihagyta a Porto elleni meccset, azonban várhatóan csütörtökön vagy pénteken újra teljes értékű edzésmunkát fog végezni. Pioli ezt követően dönt arról, hogy a horvát támadó ott lesz-e a keretben a Bologna ellen.

Jó hír, hogy Tiemoué Bakayoko teljesen felépült és ezen a héten már újra az edző rendelkezésére állt, ráadásul a Porto ellen csereként pályára is lépett.