MLS: Messi veterán világbajnok csapattársat kaphat az Inter Miaminál – sajtóhír

Az ESPN Argentina értesülései szerint az Inter Miami is tárgyalásokat kezdeményezett Ángel Di María szerződtetéséről, miután kiderült, hogy a rutinos szélső a korábbi terveivel ellentétben nyáron mégsem tér haza a Rosário Centralhoz

A 2007 óta Európában futballozó 36 esztendős szélső eredetileg úgy számolt, hogy a Benficánál június 30-ig érvényben lévő szerződése lejártával visszatérhet nevelőcsapatához, állítólag már be is iratta a gyermekeit egy rosáriói iskolába, azonban a fenyegetettség kétségeket ébresztett a labdarúgóban és családjában. Di María korábban 2007 és 2010 között erősítette először a lisszaboniakat, majd a tavaly nyári visszatérése óta 46 mérkőzésen 16 gólt és 15 előkészítést jegyzett a csapat színeiben.

Di María az évek során a válogatott finálék koronázatlan specialistája lett, hiszen a 2008-as olimpiai döntőben, a 2021-es Copa América-fináléban és a tavalyi vb-döntőben egyaránt eredményes tudott lenni.

Az MLS keleti konferenciáját vezető Inter Miaminál Di María együtt futballozhatna Lionel Messivel vagy éppen Luis Suárezzel.

fociclub

A MLS: Messi veterán világbajnok csapattársat kaphat az Inter Miaminál – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.