MÖSZ beszámoló közgyűlés

DSCF0814_170.JPGMegtartotta beszámoló közgyűlését a Magyar Ökölvívó Szakszövetség, a Sport Hotel különtermében, 2007. március 31-én.

Pelyva György, levezető elnök bemutatta a főasztalnál ülő személyeket, köztük Dr. Csötönyi Sándort, a MÖSZ elnökét, Simon Péter alelnököt, Kertész István alelnököt, Jobbágy Józsefet, a Magyar Utcai Harcosok Szövetségének elnökét, és akik az asztalnál helyet foglaltak: Dr. Jákó Péter, Károlyfi László, ifj. Lasz György, Farkas Tibor, Hannák György, és Molnár Zoltán, akit a pekingi olimpiára utazó magyar csapat vezetőjeként tisztelhettek.

DSCF0835_170.JPGDr. Csötönyi Sándor elnök, beszédében nagyra értékelte a tavalyi évben elvégzett munkát, és eredményességet, és köszönetet mondott az ehhez hozzásegítő eredményesség résztvevőinek is. Ezt követően, a bizottság vezetői megtartották értékelő beszámolóikat, amit a testület minden esetben a piros színű szavazólapok felemelésével elfogadott.

Napirendi pontok közt szerepelt, hogy Dr. Csötönyi Sándor bejelentette: Papp László halála előtt töltötte be a MÖSZ tiszteletbeli elnöki székét, amit most Kovács Istvánnak, olimpiai és világbajnoknak kérte, hogy szavazzanak meg.
A közgyűlés az elnöki javaslatot ellenszavazat nélkül, egy tartózkodás mellett elfogadott, így Kovács Istvánt teljes jogú elnökségi taggá, és a MÖSZ tiszteletbeli elnökévé választották.
Kokó, a közgyűlés előtt hangoztatta, hogy teljes emberként, a nap 24 órájában DSCF1024_170.JPGsegítőkész munkájával emelni fogja a MÖSZ munkáját, és a magyar ökölvívás további jó hírnevét, és szeretné átadni az általa hosszú évek alatt szerzett tapasztalatokat mindazoknak, akik szeretik és támogatják az ökölvívó sportot. A megürülő elnökségi helyre Dr. Bakonyi Árpádot választotta meg a közgyűlés.

Az eseményen jelen volt Szántó Imre volt, és Balzsay Károly jelenlegi szövetségi kapitány, valamint Bacskai Imre, 2006. év edzője is.

XLsport – Orlik Zoltán