Mourinho: “Legszívesebben már holnap dolgoznék, de nem akarok rossz döntést hozni!”

Az AS Romától még januárban menesztett José Mourinho legutóbb a Sky Italia-nak nyilatkozott a jövőjéről, amelyet illetően mint mondta, a visszatérésre készül. 

(Photo by Eric Alonso/Getty Images)

A 61 esztendős portugál trénert Szaúd-Arábiában (Jeddah), a Forma-1-es Nagydíjon érte utol a Sky Italia. Mourinho a jövőjét firtató kérdésekre rövid, ám lényegre törő választ adott: mint mondta, köszöni szépen jól van, cseppet sem csalódott, ehelyett sokkal inkább a visszatérésre készül.

“Hogy csalódott lennék? Miért is?! Nagyszerű időszakot töltöttem Rómában, ahol két év alatt két európai kupadöntőt játszottunk, egy olyan klubbal, amely soha nem mondhatott el hasonlót magáról. Most kihasználom az időt a családomra, a pihenésre és a feltöltődésre, mellette pedig várom az ideális lehetőséget!” – így Mourinho.

“Egy dologban biztos vagyok! Nem szeretnék elhamarkodottan dönteni, még akkor sem, ha pontosan tudom, hogy legszívesebben már holnap újra munkába állnék! Szeretném lehető legjobb döntést meghozni!” – tette még hozzá az AS Romától hivatalosan január 16-án menesztett tréner, akinek a visszatérése nem lennénk meglepve, ha a közelgő nyár egyik érdekes témáját szolgáltatná majd (…)

fociclub

A Mourinho: “Legszívesebben már holnap dolgoznék, de nem akarok rossz döntést hozni!” bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.