MU: a Lipcse mellőzött támadója érkezhet januárban! – sajtóhír

Az angol sportsajtóban újonnan megjelentek szerint a Manchester United együttese is érdeklődik az RB Lepzig mellőzött támadója, Timo Werner esetleges januári megszerzése kapcsán.

Mint arról mi is beszámoltunk, nem az MU az egyetlen angliai kérője a Chelsea korábbi játékosának, azonban minden bizonnyal az egyik, ha nem a legkedvezőbb helyzetből a “vörös ördögök” tárgyalhatnának majd a lipcsei klubbal – Amennyiben persze igazak a híresztelések.
Egybehangzóan arról hallani, hogy Werner, Manchesterbe is előbb egy kölcsönszerződés keretein belül kerülhetne a télen, esetleges vásárlási opcióval.

Árulkodó lehet, hogy a Manchester United érdeklődéséről lényegében minden angol vezető médium beszámolt már, azt azért hozzátéve, hogy a manchesteriek érdeklődhettek már Wernernél és ügynökénél is, azonban hivatalosnak nevezhető kapcsolatfelvétel sem a két klub, sem pedig az MU és a játékos között nem történt.

Mint azt korábbi cikkünkben is említettük, Timo Werner messze került a lipcsei kezdőcsapattól, az új idénybe, 13 tétmérkőzésen mindössze 370 percet töltött a pályán (két gólt és egy gólpasszt jegyzett – a szerk.) – Akár Manchesterben, akár máshol, a környezetváltozás csak előnyére válhatna az 57-szeres német válogatott játékosnak.

fociclub

A MU: a Lipcse mellőzött támadója érkezhet januárban! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.