MU: nem marasztalják a nyári igazolást! – sajtóhír

A Manchester United együttese a brit sportsajtóban megjelentek szerint nem fogja marasztalni a Fiorentina együttesétől a nyári átigazolási szezon véghajrájában kölcsönvett Sofyan Amrabatot.

A marokkói válogatott védekező középpályás a szezon eddigi része során az ezer sebből vérző manchesteri kezdőcsapatban nem tudta megvetni a lábát (ráadásul hamarosan Amrabat elutazik a január közepén kezdődő Afrikai Nemzetek Kupjára is – a szerk.), egyrészt sérülései, másrészt formája miatt sem.

A Sky Sports beszámolója szerint a “”vörös ördögök” szakmai stábja és új vezetősége máris eldönthette, hogy nem tart majd igényt hosszabb távon a 27 esztendős játékosra, akinek a megvételére a nyáron opciós joga lesz a Manchester United együttesének.

Sofyan Amrabat 17 találkozón ugyan szerepelt az MU-ban, ám mindössze 955 percet játszott az idény során – Komoly fordulatnak kellene tehát történnie, hogy játékával meggyőzze az angol klubot a közös folytatásról.
Érdekesség, hogy nem Amrabat az első játékos, akinek kölcsönvételét nem kívánja meghosszabbítani az MU: Sergio Reguilón kapcsán, mint arról mi is beszámoltunk már, hasonlókról hallani.

fociclub

A MU: nem marasztalják a nyári igazolást! – sajtóhír bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.