Nagy Viktor: elég frusztráló és idegesítő volt az, hogy nem láttam semmit a második félidőben

nagyviktor01

A Szolnok kapusa egy nem elhanyagolandó tényre hívta fel a döntő első meccse után a figyelmet. 

nagyviktor01

Mint ismeretes a Fradi 12-9-re győzött a férfi Ob I döntőjének első mérkőzésén.

A találkozó utáni sajtótájékoztatón Nagy Viktor elmondta, alig látott valamit a második félidőben, ugyanis a nap a szemébe sütött, de mint hozzátette nem emiatt kaptak ki.

„Elég frusztráló és idegesítő volt az, hogy nem láttam semmit a második félidőben, de most így meccs után úgy érzem, hogy nem emiatt kaptunk ki, mert szerencsére lőttek vagy hat kapufát abból a sávból, ami kritikus volt. Én is inkább úgy érzem, hogy azért kaptunk ki, mert egyrészt sok a tizenkét gól, és az, hogy hogy kaptunk tizenkét gólt.”

Ha visszanézzük a felvételt, jól látszik, hogy a nap éppen a harmadik negyed kezdetére, sütött úgy, hogy az a Szolnok hálóőrét zavarhatta a védésben. A mérkőzés M4 Sport-os szakkomentátora, Szabó Zoltán éppen a fordulás után ecseteli (34:25-től a videóban), hogy nehéz dolga lesz Nagy Viktornak így. “Gyakorlatilag semmit nem látni, de úgy kell érteni, hogy ebben semmi túlzás nincsen, így megoldani, hogy centerjáték sem legyen, meg onnan lövés sem, ez Varga Dénesnek paradicsom lesz itt” Ezek után pár másodperccel Dumi beköszönt Nagy Viktor hálójába, amivel a Fradi átvette a vezetést.

Érdekesség, hogy a bajnoki döntő összes Komjádiban rendezett mérkőzése délután lesz. Ha öt meccsre kerül sor a csapatok között, akkor a harmadikat május 19-én 15 órától, még az ötödiket május 23-án 17 órától rendezik. Bár valószínű ezekben az időpontokban másképp fog sütni a nap.

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS