Nagyszerű kisfilmmel jelentkezett az Eger csapata

eger2017022601

Egerben mindent megtesznek azért, hogy minden “csatornán” népszerűsítsék a vízilabdát, ezen belül pedig a helyi pólót. Most egy kisfilmmel jelentkezett a klub…

eger2017022601

(Fotó: egrivizilabda.hu/archív)

Egy videóban mutatja be a klub a helyi pólóéletet és szeretne minél több gyermeket arra csábítani, hogy válassza a vízilabdát ezen belül is az Egert.

Ezzel a kis filmmel fontosnak tartjuk kihangsúlyozni, hogy nem egyszerű az út a piramis csúcsáig. Ahhoz, hogy egy sportoló világhírnévre tegyen szert, nagyon dolgos hétköznapok kellenek. A videó pontosan ezt mutatja be. Minden ott kezdődik, hogy gyermekkorban valami megfogja az embert ebben a sportban, amit aztán el is kezd tanulni az alapoktól. Mi, az Egri Vízilabda Klubban azt tudjuk ajánlani, hogy lépésről lépésre haladva, minden egyes utánpótlás korosztályt, és edzőt végigjárva érjenek el az út végig, egészen a felnőtt korig a tehetségek, hogy a kellő alázat, szorgalom, munka, és nem utolsósorban a tehetség kibontakozásával remek sportembereket faragjunk belőlük profi körülmények között. Persze, azzal tisztában kell lenni, hogy nem válhat mindenkiből olimpiai bajnok, de ahhoz, hogy ilyen sikert érjen el egy sportoló, a lehető legjobb képzést megkaphatja nálunk. Mi pedig erre végtelenül büszkék is vagyunk – mondta Bárány Attila a klub elnöke az egrivizilabda.hu-nak.

A kisfilm:

Forrás: www.vizipolo.hu – RSS