“Nagyszerűen érzem magam” – Ivan Strinic

Megkezdődött Ivan Strinic milánói karrierje, miután a napokban visszatért és edzésbe állt Milanellóban.

Strinic ingyen csatlakozott a Milanhoz a Sampdoria együttesétől, miután lejárt a szerződése. A 31 éves balhátvéd csak nemrég kezdte meg az edzéseket, ugyanis a nyáron a világbajnokságon szerepelt.

“Nagyszerűen érzem magam. A világ egyik top klubjában vagyok. Nagyon boldog vagyok, hogy itt lehetek. A Milan az egész világon híres, különösen Horvátországban.” – mondta Strinic a Milan TV-nek.

“Még nem sok időm volt beszélni Gattusóval, de úgy gondolom, hogy jól kijövünk majd egymással. Itt van a Milanban Ricardo Rodriguez és számos más szélsőhátvéd. Készen állok harcolni a kezdőcsapatba kerülésért. Meglátjuk, mi fog történni. Hosszú a szezon és készen kell állnunk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk. Világbajnokság? Örülünk az ezüstéremnek. Mindannyian boldogok vagyunk azért, amit véghez vittünk, mi játékosok és a horvát szurkolók. Nem volt sok időm feltöltődni, de készen állok.” – tette hozzá.

A csapat jelenleg az Egyesült Államokban tartózkodik, míg Strinic egyénileg edz Milanellóban. A játékosok a jövő héten térnek vissza Olaszországba.

Forrás: www.acmilan.hu – RSS