NB I: A Vidi a Kisvárda kiütésével mozdult el a kiesőzónából

A Fehérvár a 25. percben szerzett vezetést: Dárdai passza után Schön 16 méterről a kapu bal oldalába küldte a labdát.

Két perccel később Makowski próbálkozott kicsit messzebbről, de a gyenge lövést Kovács könnyedén fogta.

A 29. percben Camaj ívelte át a labdát a hosszúra, Navratil kapásból megküldte, Kovács hatalmasat védett lábbal. Nem sokkal később Kovacevic fejelt fölé közelről.

A 31. percben Stopira szerzett labdát a középpályán, egy gyors kontra végén Lednev passzolt Schönnek, aki éles szögből lőtte ki a bal alsót.

A második félidő elején Besének volt egy jó fejese, ami kevéssel ment fölé.

A 62. percben Asani szöglete után a kapufára pattant a labda, a védők nem tudtak felszabadítani, Makovski pedig 7 méterről a kapuba lőtt.

A 65. percben újra két gól volt a Vidi előnye: Lednev adott kitűnő labdát Kastratinak, Odincov nagyon rosszul jött ki a kapujából, a csereként beállt játékosnak már csak az üres kapuba kellett gurítani.

A 88. percben alakult ki a végeredmény: Kastrati ívelte át a labdát a hosszúra, Dárdai pedig szinte az alapvonalról talált be, nagy kapushiba volt. A 92. percben Karabeljov még kapott egy pirosat, így a Kisvárda emberhátrányban fejezte be a meccset.

A Fehérvár a 8., míg a Kisvárda jelenleg a 3. helyen áll.

OTP Bank Liga, 16. forduló:

MOL Fehérvár FC – Kisvárda 4-1 (Schön 25., 31., Kastrati 65., Dárdai 88., ill. Makovski 62.)

MOL Fehérvár FC: Kovács D. – Bese, Serafimov, Fiola, Stopira – Pokorny, Lednev (Kodro 65.) – Menyhárt (Kastrati 59.), Houri, Schön (Szabó 91.) – Dárdai

Kisvárda: Odincov – Hej, Széles, Kovacevic, Peteleu – Karabeljov, Ötvös (Melnyik 75.) – Navratil (Ilievski 59.), Makovski, Camaj (Asani 59.j – Mesanovic