NB I-es csapattól nevezett ki edzőt az Újpest – HIVATALOS

A teljes átalakuláson áteső Újpest megannyi új játékos érkezése után immár az új vezetőedzőjét is megnevezte…

 

Az Újpest elnöke, Ratatics Péter péntek este a hivatalos oldalon közzétett bejegyzésben tudatta, hogy az eddig a Fehérvárt irányító Bartosz Grzelak lesz a lila-fehérek újdonsült vezetőedzője.

“Örömmel értesítelek Benneteket, hogy Bartosz Grzelak lett az Újpest FC vezetőedzője. Ezt a rendkívül fontos döntést hosszas kiválasztás előzte meg, melyben több, kifejezetten jó jelölt közül tudtunk választani. Az egyik legerősebb szempont, ami alapján rá esett a választás, az az erős vezetői képessége, melyet remekül használva képes arra, hogy csapatot kovácsoljon a magyar és a külföldi játékosok egyvelegéből. Edzői karrierje során több bajnokságban is képes volt a tabella alján lévő csapatból egy dobogóért küzdő egységet kovácsolni. Fontos szerepet játszott a döntésben, hogy az OTP Bank Ligában már bizonyított, remekül fel tudtuk térképezni. Olyan edzőről van szó, aki a megújuló klub filozófiájával azonos értékeket képvisel. Hisz a kemény, kitartó és következetes munkában, az elemzések, adatok felhasználásában és a széleskörű szakmai stáb közös munkájában. Az építkezés megkezdődött, és töretlenül haladunk előre. Hajrá, Lilák!” – olvasható az elnök üzenetében.

A 45 éves svéd-lengyel szakember tavaly márciusban vette át a Fehérvár irányítását, melyet beugróként kínkeservesen tartott bent az első osztályban, az első teljes idényében viszont az európai kupaszereplést érő negyedik helyre kormányozta be az együttest.

fociclub

A NB I-es csapattól nevezett ki edzőt az Újpest – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.