NB I: hosszabbított a Kecskemét alapembere – HIVATALOS

A magyar bajnokság (OTP Bank Liga) előző idényének ezüstérmes fontos bejelentést tett a csapat egyik meghatározó játékosának jövőjéről…

 

A Kecskeméti TE hivatalos honlapján számolt be róla, hogy Szabó Alex további évekkel meghosszabbította a csapattal érvényes szerződését.

A 25 éves hátvéd három évvel ezelőtt az NB II-be feljutó csapathoz szerződött, és megalkuvást nem tűrő játékkal azonnal fontos láncszeme lett a később feljutó gárdának. Szabó később az NB I-ben is alapember volt, ahol már összesen 62 mérkőzésen lépett pályára, ebből 50 alkalommal lila-fehérben bizonyíthatott. Minden sorozatot tekintve már 91 tétmérkőzésen viselhette a KTE mezét, ezeken 6 gól és 2 gólpassz fűződött a nevéhez.

“Nagyon gyorsan sikerült megállapodnunk a folytatásról, örülök, hogy sikerült hosszabbítani. Szeretek itt futballozni, bízom a sikeres, hosszú távú közös jövőben. Emberként és játékosként is nagyon sokat fejlődtem a kecskeméti időszakom alatt, ezért a klubvezetéstől a szakmai stábig mindenkinek köszönettel tartozom, hogy megkaptam a bizalmat. Ennek tükrében könnyű volt meghozni ezt a döntést. Jó helyen vagyok, megbecsülnek, ebből próbálok minél többet visszaadni” – nyilatkozta hosszabbítását követően a labdarúgó.

fociclub

A NB I: hosszabbított a Kecskemét alapembere – HIVATALOS bejegyzés először Hírpláza-én jelent meg.